Home  /  Over ons  /  Bestuur

Bestuur

 • Algemeen Bestuur

  Het algemeen bestuur (AB) bestaat uit de portefeuillehouders sociale zaken van de drie deelnemende gemeenten alsmede 2 vertegenwoordigers vanuit elke gemeenteraad. De portefeuillehouders vormen tevens het Dagelijks Bestuur (DB). De directeur van ISD BOL is secretaris van het bestuur.

  Meer info
 • Vergaderschema en agenda Algemeen Bestuur

  De vergaderingen van het AB zijn openbaar. Een week vóór de vergaderdata liggen de vergaderstukken ter inzage bij het secretariaat van ISD BOL in Brunssum, aan de balie van ISD BOL gevestigd in het gemeentehuis van Landgraaf en aan de balie in het gemeentehuis van de voormalige gemeente Onderbanken.

  Meer info
 • Besluiten Algemeen Bestuur

  Hier vindt u een overzicht van de meest recente besluiten van het Algemeen Bestuur en bijbehorende documenten.

  Meer info
 • Dagelijks Bestuur

  Het Dagelijks Bestuur bestaat uit de portefeuillehouders sociale zaken van de drie deelnemende gemeenten. De directeur van ISD BOL is secretaris van het bestuur.

  Meer info
 • Besluiten Dagelijks Bestuur

  Vaak is een besluit van het Dagelijks Bestuur een nadere uitwerking van een verordening die de gemeenteraad heeft vastgesteld. De verordeningen van de gemeenteraden van Brunssum, Landgraaf en de voormalige gemeente Onderbanken vindt u niet op onze website, maar in het Gemeenteblad. U kunt alle Gemeentebladen hier opzoeken. Selecteer onder 'Documentsoort' Gemeenteblad en onder 'Publicerende organisatie(s)' de gemeente van uw keuze. Vul de overige zoekvelden om het aantal resultaten te beperken en klik tenslotte op 'Zoeken'.

  Meer info