Alle kinderen van 0 tot en met 17 jaar van ouders met een laag inkomen op 1 september 2023 kunnen gratis een persoonlijk kledingpakket samenstellen. Wij werken hierin samen met de Stichting Project STOP kinderarmoede (stichting STOP) die zich net als de gemeente inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede.

Aanvragen?

Inwoners van Brunssum met een laag inkomen kunnen van 1 september 2023 tot 1 maart 2024 het winterkledingpakket aanvragen. Dit kan vanaf 1 september digitaal op onze website.

Mensen met een bijstandsuitkering hoeven niets te doen. Zij krijgen automatisch een brief van ons met daarin een code. De eerste brieven met een code worden vrijdag 8 september verzonden.

Kledingpakket

Alle kinderen van 0 tot en met 17 jaar van ouders met een laag inkomen in september 2023  kunnen gratis een persoonlijk kledingpakket samenstellen. Wij werken hierin samen met de Stichting Project STOP kinderarmoede (stichting STOP) die zich net als de gemeente inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede.

Wat zit er in het pakket?

Een pakket bestaat uit nieuwe kleding, waaronder een goede winterjas, en 1 paar schoenen. In alle pakketten worden ook nog andere leuke artikelen gestopt, afhankelijk van wat voorradig is. Kleding en schoenen zijn nieuw, hedendaags, hip en van bekende merken. De doos wordt in cadeaupapier ingepakt, om het voor uw kind feestelijk te maken.

Hoe werkt het?

Heeft u bij ons een aanvraag gedaan en een code ontvangen? Dan kunt u zich op deze website aanmelden: www.stichtingstop.shop vervolgens komt u op de registratiepagina waar u zich kunt registreren en het verdere proces verloopt via de website vanzelf.  U kunt via de webshop uw eigen kledingpakket samenstellen voor uw kind/kinderen. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de stichting via telefoonnummer 048-8412714.

Laatste nieuws