Home  /  Werkzoekenden  /  Nieuws  /  Mondriaan opent informatielijn voor mensen met psychische klachten of zorgen door coronacrisis

Mondriaan opent informatielijn voor mensen met psychische klachten of zorgen door coronacrisis

Mondriaan maakt zich sterk voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Ze realiseren zich dat er mensen zijn die zorgen, psychische klachten of ongewenste veranderingen in hun gedrag ervaren door de coronacrisis. Daarom stellen ze vanaf 15 april voor deze mensen een publieksinformatielijn open. Het nummer van de lijn is 088 5067202.

De lijn is voor alle inwoners in het werkgebied van Mondriaan, Zuid-Limburg, bedoeld als service in moeilijke tijden en niet gekoppeld aan een verwijzing via de huisarts.

De mensen achter de lijn zijn preventiemedewerkers. Zij hebben veel ervaring en expertise op dit vlak. Wanneer het preventieaanbod niet voldoende is, zal de preventiemedewerker de weg wijzen naar andere zorgvormen.

De Publieksinformatielijn is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 17.00 uur (behalve 27 april, 5, 21 en 22 mei en 1 juni) op 088 5067202 of publieksinformatielijn@mondriaan.eu