Home  /  Werkzoekenden  /  Nieuws  /  Financiële ondersteuning voor ondernemers en zelfstandigen

Financiële ondersteuning voor ondernemers en zelfstandigen

Update:

Het kan zijn dat u hinder ondervindt bij het aanvragen. Momenteel doen namelijk heel veel mensen tegelijk een aanvraag, waardoor het erg druk is op de website. Er wordt hard gewerkt om deze problemen op te lossen, maar we vragen u ook om het op een later moment nogmaals te proberen. Ook telefonisch is het erg druk. Het streven is om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan, maar het kan zijn dat u langer moet wachten dan normaal. Belt u dan alstublieft op een later moment nogmaals terug.

Financiële ondersteuning voor ondernemers en zelfstandigen uit gemeente Brunssum en Landgraaf

Voor ondernemers en zelfstandigen die financieel in de knel komen door de coronacrisis is er tijdelijk extra steun. U kunt steun krijgen in 2 vormen: uw inkomen kan worden aangevuld voor maximaal 3 maanden of u kunt een lening aanvragen om uw bedrijfskapitaal aan te vullen. De regeling is sinds maandag 23 maart beschikbaar en kunt u digitaal aanvragen op  de website van de gemeente Maastricht

Financiële ondersteuning voor ondernemers en zelfstandigen uit gemeente Beekdaelen

De gemeente Beekdaelen biedt ondernemers de mogelijkheid om versneld en eenvoudig een tijdelijke voorziening aan te vragen. Kijk voor meer informatie en direct aanvragen op de website van gemeente Beekdaelen.