Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Geef uw mening over onze service

Geef uw mening over onze service

Wij willen graag weten wat u vindt van de regelingen die wij hebben en of u ideeën heeft over hoe het beter kan. Daarom laten wij een onderzoek uitvoeren onder onze klanten. Wij nodigen u uit om de enquête in te vullen. 

Start de enquête minima

Vult u de vragenlijst in?
Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen en hun ervaringen delen. Dan krijgen we namelijk zo goed mogelijk in beeld wat wij moeten doen om de situatie van mensen met een laag inkomen te verbeteren. We hopen daarom dat u mee wilt werken aan dit onderzoek.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en verwerkt in een onafhankelijk rapport door bureau KWIZ. ISD BOL kan niet zien wie welke vragenlijst heeft ingevuld.

U kunt de enquête invullen tot maandag 25 mei
Als u vragen over dit onderzoek hebt, kunt u contact opnemen met Reimer Vonk van onderzoeksbureau KWIZ. Telefonisch bereikbaar op 050 - 52 52 473 of via mail reimer.vonk@kwiz.nl. Door de maatregelen rondom het coronavirus is KWIZ mogelijk minder goed bereikbaar. U kunt bij vragen ook een terugbelverzoek doen via contact@kwiz.nl.