Home  /  Over ons  /  Nieuws

Nieuws

 • Wij zijn weer open op afspraak!

  U kunt bij ons nog steeds digitaal dingen aanvragen en regelen. Of wij kunnen u telefonisch helpen. Maar wilt u liever bij ons langs komen? Bel ons dan om een afspraak hiervoor te maken.

 • Onze balies zijn gesloten tot 1 juni 2020

  In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Door het sluiten van onze balies willen wij fysieke contacten beperken. Hiermee willen wij de gezondheid van u en onze medewerkers beschermen. Wij blijven in deze periode voor u wél telefonisch bereikbaar. 

 • BewindvoerdersPortaal

  Bent u bewindvoerder? Meld u dan aan voor het BewindvoerdersPortaal.

 • Informatie voor inwoners van de voormalige gemeente Onderbanken

  Op 1 januari 2019 is de gemeente Onderbanken gefuseerd met de gemeenten Schinnen en Nuth. Dit is nu gemeente Beekdaelen.

 • Beter Nederlands leren praten? Ga langs bij het Taalcafe!

  Nederlands is een moeilijke taal. Ook voor mensen die het Nederlands (deels) onder de knie hebben, is het belangrijk om te blijven oefenen. Alleen op die manier kun je de taal op een goede manier leren en blijven gebruiken.
   

 • Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen!

  Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten. Activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Dit geldt ook voor een grote groep kinderen in Parkstad. Leergeld Parkstad wil deze kinderen laten meedoen!

 • Laat uw mening over ISD BOL horen

  In april van dit jaar hebben wij u een vragenlijst gestuurd. Deze vragenlijst ging over de dienstverlening van ISD BOL. Het bureau dat het onderzoek doet wil graag nog verder met u spreken. Daarom krijgt u een uitnodiging voor een groepsgesprek. Deelname aan dit gesprek is geheel vrijwillig.

  De uitnodiging krijgt u binnenkort in uw brievenbus. Maak gebruik van deze uitnodiging en laat zo uw mening horen.

 • Digitaal een wijziging doorgeven

  Tot nu toe gebruikte u een papieren mutatieformulier om een wijziging aan ons door te geven. Vanaf 1 september 2018 kunt u de wijzigingen digitaal aan ons doorgeven. Dit kunnen bijvoorbeeld wijzigingen zijn in uw leef- en woonsituatie, werk, studie, inkomen of vermogen.

 • Hulp bij digitaal aanvragen

  U kunt bij ons steeds meer digitaal aanvragen en regelen. Dit gaat makkelijk en snel. Heeft u toch vragen hierover? Dan helpen wij u natuurlijk graag. Lees hier hoe wij u kunnen helpen.

 • Bijzondere bijstand digitaal aanvragen

  Wist u dat u een vergoeding kunt krijgen voor bijzondere kosten? En wist u dat u deze vergoeding ook digitaal kunt aanvragen? In deze video leggen we uit hoe u dit kunt doen.

 • 'Mijn ISD BOL' - Uw persoonlijke pagina bij ISD BOL

 • Tevreden terugblikken op de TCG

  Over de periode van 1 september 2016 tot en met 1 december 2016 konden burgers met een chronische ziekte of handicap extra geld aanvragen. Snel en eenvoudig met DigiD. Een telefonische enquête onder enkele aanvragers levert enthousiaste reacties op.

 • ISD BOL gaat makkelijk schrijven

  U krijgt van ISD BOL brieven en e-mails. Wij vertellen u daarin iets. Of wij vragen u om iets te doen. Het taalniveau van die brieven gaat veranderen!

Archief