Home  /  Over ons  /  Cliëntondersteuning  /  Landgraaf

Landgraaf

Adviesraad Werk & Inkomen Landgraaf

De Adviesraad Werk & Inkomen van Landgraaf helpt mensen met een bijstandsuitkering uit Landgraaf.

Helpen betekent hier:
•    een antwoord geven op vragen over Werk en Inkomen;
•    een antwoord geven op vragen over maatschappelijke ondersteuning door de gemeente;
•    u met uw vraag doorsturen naar iemand die het antwoord weet;
•    de gemeente vertellen over een probleem waar meer mensen mee zitten.

De adviesraad Werk & Inkomen bestaat uit vrijwilligers die bijstand krijgen van lSD BOL of een achterbanorganisatie vertegenwoordigen.

Er is een inloopspreekuur 
De vrijwilligers van de Adviesraad Werk & Inkomen houden spreekuur in het Burgerhoes. U kunt zo binnenlopen. U hoeft geen afspraak te maken.

De dag waarop u zonder afspraak binnenloopt 
Op elke eerste maandag van de maand bent u welkom. De komende maanden is het spreekuur op 14 januari 2019 ( i.v.m nieuwjaarsreceptie), 4 februari 2019, 11 maart 2019(i.v.m. carnaval), 1 april 2019, 6 mei 2019 en 3 juni 2019 . Van 14 tot 16 uur ontvangen wij u graag.

De plaats in het Burgerhoes waar u moet zijn 
U gaat bij het gemeentehuis naar binnen. U meldt zich bij de receptie. De medewerker aan de receptie vertelt u waar u moet zijn in het Burgerhoes.

Als u liever een afspraak maakt 
U kunt een afspraak maken via het mailadres: adviesraadwerkeninkomen@ziggo.nl. De afspraak is in overleg ook op een andere dag of op een andere tijd mogelijk.
 

MEE

In Landgraaf is MEE de aangewezen instantie als u ondersteuning nodig hebt op als u maatschappelijke ondersteuning nodig hebt op het gebied van WMO, zorg, jeugdhulp, onderwijs, welzijn, wonen en werk en inkomen.

Het gaat niet alleen om informatie en advies. Soms is dat niet genoeg. Een cliëntondersteuner kan dan gepast hulp bieden. Deze hulp is tijdelijk en kortdurend.

MEE
MEE is een landelijke organisatie die zich richt op mensen met een lichamelijke, psychische, verstandelijke beperking of een vorm van autisme.

Contactgegevens

  • MEE, Afdeling Zuid-Limburg
  • Frankenlaan 7, 6419 BT Heerlen
  • Telefoon: 088-010 2222 (dagelijks van 8.30 tot 17.00 uur)
  • Website: www.meezuidlimburg.nl