Alle kinderen van 0 tot en met 17 jaar van ouders met een bijstandsinkomen in september 2022 of later kunnen gratis een persoonlijk kledingpakket samenstellen. Wij werken hierin samen met de Stichting Project STOP kinderarmoede (stichting STOP) die zich net als de gemeente inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede.

Deze brief is op 5 oktober verzonden. 

Wat zit er in het pakket?

Een pakket bestaat uit nieuwe kleding, waaronder een goede winterjas, en 1 paar schoenen. In alle pakketten worden ook nog andere leuke artikelen gestopt, afhankelijk van wat voorradig is. Kleding en schoenen zijn nieuw, hedendaags, hip en van bekende merken. De doos wordt in cadeaupapier ingepakt, om het voor uw kind feestelijk te maken.

Hoe werkt het?

Als u van het aanbod gebruik wilt maken, dan kunt u zich op deze website aanmelden: www.stichtingstop.shop(externe link) vervolgens komt u op de registratiepagina waar u zich kunt registreren en het verdere proces verloopt via de website vanzelf. Het registratienummer voor «Naam1» is «code». U kunt via de webshop uw eigen kledingpakket samenstellen voor uw kind/kinderen. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de stichting via telefoonnummer 048-8412714.