Bent u gewend om uw inkomsten maar één keer per jaar of één keer per halfjaar door te geven, dan kunt u dat in de maand februari weer digitaal doen.

Is uw e-mailadres bij ons bekend, houdt dan uw mailbox in de gaten. Uiterlijk 1 februari ontvangt u van ons een e-mail met een link voor het invullen van een digitaal inkomstenformulier. Met dit formulier kunt u uw inkomsten doorgeven. Dat kan gewoon van thuis uit; wel zo veilig!

Bent u nog niet zo vertrouwd met het invullen van het digitaal inkomstenformulier? Bel ons gerust, en wij helpen u op afstand of maken een afspraak voor een bezoek aan onze balie in Brunssum of Landgraaf.

Is uw e-mailadres niet bij ons bekend of heeft u aangegeven uw inkomsten niet digitaal te willen doorgeven, dan ontvangt u rond 1 februari een papieren inkomstenformulier. U kunt uw inkomsten dan op de gebruikelijke ‘oude’ manier doorgeven.

Let op! U moet een inkomstenformulier invullen, ofwel digitaal of op papier. Uitsluitend het toesturen van een uitkerings- of loonspecificatie is niet voldoende. Zonder inkomstenformulier kunnen wij uw uitkering niet uitbetalen. En dat moeten we voorkomen.

Laatste nieuws